Met een kale deur of cover ben je er niet en vanuit dat oogpunt bieden we meer! Meer waar we een meerwaarde kunnen bieden: E-Flex LED voor maximale productpresentatie, Slide & Hide voor uw en de consument’s gemak!

E-Flex LED

Met onze E-FLEX┬« LED oplossingen hebben we voor elk schap iets passends! Niet alleen voor koelmeubelen, maar zelfs voor het gewone schap of voor broodmeubels. Of voor vriesmeubels waar TL-verlichting vraagt om moderne/betrouwbare LED-technologie. Van 3000-4000K kleurpunt tot specifieke vlees of kaasverlichting; horizontale of verticale LED’s, etc. Meer info/voorbeelden.

Slide & Hide

Wat als u alleen bepaalde tijdstippen van de dag of bepaalde weken/maanden van het jaar deuren wilt toepassen? Het kan met ons unieke Slide & Hide systeem, in een paar minuten schuift u de deuren opzij. Meer info.

And More Solutions

Maar het gaat verder dan bovenstaande twee voorbeelden. Zo kunnen we ook visplaten, kopschotten, kunststof prijsinfo-strips, kunststof schapverdelers aanbieden als wel als losse onderdelen voor deuren. Bijvoorbeeld scharnieren of deurstoppers. Dus aarzel niet, uw specifieke vraag te stellen!